Haberler
TRHD BAŞKANI SAYIN ZÜLFİKAR STANDIMIZI ZİYARET ETTİ

Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneğimizin kurulmasından beri bütün çalışmalarımızda bizlere destek olan; çalışmalarımıza yol gösteren değerli büyüğümüz Türkiye Hemofili Derneği Başkanı Prof. Dr. Bülent Zülfikar standımızı ziyaret ederek bizleri onurlandırdı.

15.04.2017
14.TÜRKİYE HEMOFİLİ KONGRESİ DEVAM EDİYOR

Kongre’nin ikinci gününde Hemofili konusundaki panel ve sempozyumlar devam etmektedir.Toplantı merkezinde kurmuş olduğumuz standımıza saygıdeğer hocalarımızın ve hemofiliklerin ilgi göstermesi bizleri mutlu etti. Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği olarak grubumuzla katıldığımız 14.Türkiye Hemofili Kongresi Antalya’da başladı.

15.04.2017
TÜRKİYE HEMOFİLİ KONGRESİ KAPANDI

Antalya da düzenlenen 14.Türkiye Hemofili Kongresi tamamlandı. Son günde çalışmalar devam etti.Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Doç.Dr Mehmet Dağlı Sözlü Seçilmiş Bildiriler Oturumunda Başkanlık yaptı.Türkiye Hemofili Kongresi’nin bir geleneği olan Hemofili Forumu, SGK ve Sağlık Bakanlığı temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki hekimlerin, hastaların ve hasta yakınlarının karşılaştıkları problemleri ilgili kurumlara ilk ağızdan anlatıldığı oturum çok yararlı oldu.

14.04.2017
DERNEĞİMİZ SAYIN SEYİT KARACA BEY’İ ZİYARET ETTİ

Konya Tabip Odası Başkanı ve Medova Hastanesi Kurucu Ortaklığı ve İcra Kurulu Üyeliği görevini yürüten Dr.Seyit Karaca Bey’i ziyaret ettik.Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Oğuzhan Petekci ve Sami Öztürk derneğimizin çalışmalarında her zaman bizi destekleyen,bilgi ve birikimlerini paylaşan Dr.Seyit Karaca Bey’i ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular.Hemofili konusunda yapılabilecek çalışmaları da görüşüldüğü ziyaret yararlı oldu.

13.04.2017
DERNEKTEN ZİYARET

Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği Yöneticilerinden Sami Öztürk tarafından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine ziyaret yapıldı.

12.04.2017
SİVİL TOPLUM KURULUŞU ZİYARETİMİZ YEREL BASINDA

Derneğimiz yöneticileri tarafından gerçekleştirilen sivil toplum kuruluşları ziyaretimiz yerel basında

29.03.2017
SİVİL TOPLUM KURULUŞU ZİYARETLERİMİZ

Hemofili ve Talasemi Derneği olarak Konya’da bulunan Sivil Toplum Kuruluşlarından Sağlık-Sen Başkanı Zeynel Abidin Uysal Bey’i ve Diyanet Sen Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği olarak 12-15 Nisan tarihlerinde Antalya’da Başkanı Ali Koç Bey’i makamında ziyaret ederek dergimizi sunduk.Görüşmelerimizde derneğimizin çalışmaları konusunda bilgi alış verişinde bulunarak Başkanların görüşlerini aldık.

29.03.2017
14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği Başkanı Mehmet Oğuzhan Petekci 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

14.03.2017
DERNEĞİMİZDEN TIP BAYRAMI ZİYARETİ

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kuruluşumuzdan beri derneğimize katkılarda bulunan ;çalışmalarımıza destek olup bizlere yol gösteren sevgili hocalarımızı çalışma yerlerinde ziyaret ederek derneğimizin yeni yayınladığı “Faktörüm” dergisini sunduk.

14.03.2017
DOÇ.DR.MEHMET DAĞLI'NIN HEMOFİLİ KONUSUNDA GÖRÜŞLERİ

HEMOFİLİ NEDİR Empatiye inanır mısınız.? Sevdiğiniz eşiniz olacak kadının ailesini tanımaya gittiğinizde, kayınbiraderinizin yürüme güçlüğü çektiğini gözlemlerseniz ne yaparsınız İki seçeneğiniz vardır.? -Ya sevdiğinizi terk edeceksiniz -Yada kaderimmiş deyip evlenmeye karar vereceksiniz.!

28.01.2017