Haberler
SAYIN VALİMİZİ ZİYARET ETTİK

Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği olarak göreve yeni başlayan Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’a ziyarette bulunduk. Dernek yönetim kurulu üyelerimiz Sami Öztürk, Zübeyir Yavuz, Başkan Yardımcısı Prof. Dr Mehmet Dağlı ve Başkan Mehmet Oğuzhan Petekci Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Bey’i makamında ziyaret ederek hemofili hastalığı ve dernek hakkında bilgi verdi.

08.03.2019
DERNEĞİMİZ KONYASPOR’U ZİYARET ETTİ.

Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği olarak Konyaspor Futbol Takımını Kayacık Tesislerinde ziyaret ettik ve görüşmelerde bulunduk.

27.01.2019
BASINDA KONYASPOR ZİYARETİMİZ

Geçen Hafta içerisinde Hemofili yi anlatmak ; farkındalık yaratmak amacıyla yönetim kurulu üyelerimiz ve derneğimiz üyeleri tarafından Konyaspor Futbol Takımınına yapılan ziyaretimiz yerel ve ulusal basında olumlu yankı buldu.

27.01.2019
FAKTÖRÜM DERGİMİZİN YENİ SAYISI ÇIKTI

Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği olarak derneğimizin tanıtımını yapmak,hemofili ile ilgili kamuoyunu aydınlatmak ve yaptığımız etkinlikleri paylaşmak amacıyla bu yılda dergimizi çıkardık.

05.11.2018
GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİMİZ VERİLDİ

Her yıl olduğu gibi bu yılda mübarek ramazan ayında geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimizde üyelerimiz,üye yakınlarımız ve sağlık personeli ile biraraya geldik.Meram Yıldız Köşkü Restauranta gerçekleştirilen yemeğimizde üyelerimiz ve yakınları paylaşımda bulundular.

17.05.2018
İFTAR YEMEĞİMİZİ ONURLANDIRANLAR

İFTAR YEMEĞİMİZE KATILARAK BİZLERİ ONURLANDIRANLARA TEŞEKKÜRLER

17.05.2018
HEMOFİLİYİ VE DERNEK ÇALIŞMALARIMIZI PUSULA TV’DE ANLATTIK

Pusula TV’de Uğur Özteke Bey’in yönetiminde hazırlanan programda elimizden geldiğince hastalığı tanıtıp,çalışmalarımızı anlatmaya çalıştık.Programa emeği geçenlere,Pusula TV ye ve Uğur Özteke Bey’e teşekkür ederiz. http://www.pusulahaber.com.tr/egazete/pusula-gazetesi-1.htm

21.07.2017
ÜYELERİMİZ KAMPTAN DÖNDÜ

3 hasta ve 1 hasta yakını trhd nın iznik’te düzenlediği hemofili kampına katıldı. Katılımcılar hem orada muayene imkanı bulurken hemde diğer illerden gelen hemofili hastaları ile tanışma fırsatı buldular. Hasta ve hasta yakınını davet edip misafir eden trhd derneğine ve yonetimine cok tesekkur ederiz.

21.07.2017
HEMOFİLİ PUSULA WEB TV DE KONUŞULACAK

Yeni yayın hayatına başlayan ve çok ses getiren Pusula TV de 20 Temmuz 2017 günü Anadolu Hemofili ve Talasemi Derneği Başkanı Mehmet Oğuzhan Petekci ve Yönetici Sami Öztürk dernek,dernek çalışmaları ve hemofili konusunda izleyicileri bilgilendirecekler.

20.07.2017
HEMOFİLİ BAKIMINDA HEMŞİRENİN ROLÜ

Kronik hastalıklar, insanların yaşam kalitesini bozan, psikososyal ilişkilerini olumsuz yönde etkileyen ve bir çok sorunu aynı anda barındıran hastalıkladır .Bu nedenle tedavisi de tam anlamıyla bir ekip işidir. Bu ekip içerisinde hemşirenin çok büyük görev ve sorumlulukları vardır.

28.05.2017